ENGLISH

Viking söker larmoperatörer till vårt kundcenter i Alicante

Till vårt dygnet runt-bemannade kundcenter i Torrevieja, Alicante söker vi både svenska och norska larmoperatörer för heltid och deltid. Arbetsuppgifterna är omväxlande och består till stor del i att hjälpa våra svenska och norska kunder som behöver vägassistans, samt besvara jourtelefoner åt försäkringsbolag och andra externa samarbetspartner.

KRAV FÖR ANSTÄLLNINGEN

- 2-3 års högskoleutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet

- Tidigare erfarenhet från kundservice eller sälj

- Erfarenhet från försäkring- eller bilbranschen är meriterande

- Intresse för bilar eller fordonstekniska kunskaper är meriterande

- Norska eller svenska som modersmål

- God engelska både muntligen och skriftligen. Behärskar du även ett tredje språk som spanska, franska eller tyska är det en fördel

- Beredd på att arbeta skift med maximalt två helger per månad

- Tidigare ostraffad

---------------------------

PERSONLIGA EGENSKAPER

- Målmedveten och hög arbetsmoral

- Trivs att arbeta i ett högt tempo

- Är lösningsorienterad och har möjlighet att sätta kunden i fokus samt ha förmågan att behålla lugnet i stressande situationer

- Du trivs med att telefon och dator som dina huvudsakliga arbetsredskap

---------------------------

VAD ERBJUDER VI DIG?

- Lärorik och strukturerad utbildning

- Konkurrenskrafiga villkor

- Flexibel arbetstid (24/7)

- Goda möjligheter till personlig utveckling

---------------------------

TILLTRÄDE
Snarast eller efter överenskommelse. Ansökningarna kommer att behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, se nedan för kontaktuppgifter till rekryterare för respektive land.

Norge: tev@vikingredning.no

Sverige: lja@vikingsverige.se

-------------------------

Om Viking Gruppen:

Viking är Norges största väghjälpsföretag och har hjälpt kunder vidare på vägen under 60 år. Viking är en ledande skandinavisk aktör med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark med starkt fokus på kundnöjdhet och innovation.

Viking erbjuder assistans till alla fordonstyper och har internationella partners som gör det möjligt att hjälpa våra kunder även i Europa. Viking är den utvalda partnern för de flesta biltillverkare, flera försäkringsbolag och ett antal utländska partners. Förutom vägassistans erbjuder vi ytterligare fordonsrelaterade tjänster: 24-timmars akut service och support, call center-tjänster samt medicinsk hjälp till utländska turister på resa i Norge, Sverige och Danmark. Viking har ett brett utbud av tjänster till en bred kundbas inom försäkrings-, fordon- och finansbranschen.