ENGLISH

Viking Företag

Teknisk assistans

Viking har lång erfarenhet av bärgning- och väghjälpstjänster för den skandinaviska försäkrings- och bilmarknaden. Vi skräddarsyr totalkoncept gällande bärgning och väghjälp anpassade för ditt företag och dina kunder. Inget uppdrag är för stort eller för litet.

Läs mer

Medicinsk assistans

I tillägg till bärgning och väghjälp hanterar Viking idag medicinsk assistans i Norge och Sverige på vägnar av våra internationella partners. Vi kan erbjuda ett konkurrenskraftigt koncept för organisering av medicinsk assistans till internationella försäkringstagare på resa i Norden.

Läs mer

Service - och jourtelefon

I tillägg till bärgning och väghjälp hanterar vår larmcentral olika typer av kundärenden på vägnar av våra samarbetspartners. För alla typer av företag erbjuder vi våra kundservicetjänster, vi tar hand om och hjälper era kunder när ni själva inte har möjlighet. Som vår partner kan ni känna er trygga.

Läs mer

Transport och lagring

I tillägg till bärgning och väghjälp utför Viking även bil- och fordonstransporter över hela Sverige. Och tack vare vår skandinaviska täckning kan vi även hjälpa ert företag med transporter i Norge, Danmark och övriga Europa. Vi har dessutom möjlighet att kunna erbjuda lagring av fordon.

Läs mer

Våra partners

Viking har mångårig erfarenhet och kompetens som utförare och leverantör av tjänster inom bärgning, vägassistans, kundservice och fordonstransporter. Vi är stolta över vårt omfattande samarbete med olika branscher både i Norden och resten av världen. Samarbeten som har gjort oss och fortfarande gör oss till en kompetent och trygg samarbetspartner inom bärgning- och vägassistansbranschen.

Läs mer