ENGLISH

Teknisk assistans

Viking har lång erfarenhet av bärgning- och väghjälpstjänster för den skandinaviska försäkrings- och bilmarknaden. Vi skräddarsyr totalkoncept gällande bärgning och väghjälp anpassade för ditt företag och dina kunder. Inget uppdrag är för stort eller för litet.

Vårt mål: Att du ska nå ditt mål
Viking har lång erfarenhet av bärgning- och väghjälpstjänster för den skandinaviska försäkrings- och bilmarknaden. Vårt mål är att du ska nå ditt (väg)mål. Alltid. Oavsett. Överallt.

Vi arbetar nära dig som företagskund och tillsammans utvecklar vi innovativa tjänster, lösningar och system för att kunna leverera den totalekonomiskt bästa lösningen för ditt företag och dina kunder.

Lätt- eller tungbärgning
Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Viking strävar efter att vara en kompetent och effektiv bärgning- och väghjälpsaktör för alla involverade parter och detta oavsett fordonstyp.

Vi kan erbjuda koncept speciellt framtaget till företag både på lätt- och tungsidan. Vi vill skapa en enklare och mer kostnadseffektiv trygghet i er vardag på vägarna.

Veta mer om vad vi kan erbjuda just ditt företag?
Välkommen att ta kontakt på marknad@vikingsverige.se