ENGLISH

Bärgning & Vägassistans

Viking Sverige AB ingår i koncernen Viking Redningstjeneste AS som är Norges största bärgning- och assistansaktör. Viking finns förutom i Sverige och Norge även i Danmark. Viking erbjuder bärgning och vägassistans till alla typer av fordon, och vi har samarbetspartners som gör det möjligt att hjälpa våra kunder vidare på vägen i hela Europa.

Med våra rikstäckande stationsnätverk i hela Skandinavien besitter vi en unik styrka som koncern - oavsett var i Skandinavien våra kunder behöver bärgning eller vägassistans, får de hjälp av en Viking. Våra bärgningsbilar och vägservicefordon är alltid redo att hjälpa dig vidare på vägen om du har behov av bärgning eller vägassistans. I Sverige finns vi på det rikstäckande larmnumret 020-100 100.

Bärgning

Inom bärgning är inget uppdrag för stort eller för litet för Viking. Vi bärgar alla typer av fordon och vi hjälper dig oavsett skadeorsak och var än i landet du befinner dig. Du når oss på 020-100 100 - hela dygnet, hela landet.

Läs mer

Biltransport

Vi på Viking utför även biltransporter - vi har kapacitet och erfarenhet att frakta en bil från punkt A till B. Tack vare vårt rikstäckande nätverk i Sverige, Norge och Danmark har vi möjlighet att transportera bilar i hela Skandinavien.

Läs mer

Starthjälp

Urladdat bilbatteri är den vanligaste orsaken till att våra kunder behöver starthjälp. Vi på Viking kan starthjälp och vi kan få start på dig hela dygnet, hela landet. Våra bärgningsbilar och vägservicefordon finns i hela Sverige och du når vår larmcentral på 020-100 100.

Läs mer

Punktering

Punktering är en av de vanligaste skadeorsakerna (du är inte ensam). Våra bärgningsbilar har reparationsats för att reparera däck, så att du som kund kan köra vidare till verkstad. Du når oss på 020-100 100 - hela dygnet, hela landet.

Läs mer

Feltankning & Bränslebrist

Ibland kommer du inte ihåg att ha koll på bränslemätaren, plötsligt står du längs vägen med tom tank - soppatorsk. Och ibland fladdrar tankarna iväg när du ska tanka ditt fordon, helt plötsligt har du tankat fel bränsle. Viking hjälper dig vidare oavsett skadeorsak, du når oss på 020-100 100.

Läs mer